Velkommen til oss!

I vårt dedikerte og luksuriøse golfhotell så har vi plass til over 50 gjester. Alle rommene holder høy standard og frokost er inkludert. Vi har en utmerket kokk som serverer fantastiske måltider basert på råvarer hentet fra lokalmiljøet.

Vi har også en spa-avdeling, så vi kan tilby en fullkommen hotellopplevelse for alle våre gjester, både som er interessert i golf og de som vil ha et herlig avbrekk fra hverdagen.
Vår høye standard gjør at vårt hotell er et populært reisemål i seg selv.

Pakketilbud for større grupper

Preikestolen er den mest kjente av områdets severdigheter, men det er også mye annet å oppleve. Vi tar gjerne imot større grupper som ønsker en skreddersydd opplevelse som inkluderer tradisjonell turisme og golf.
Vi kaller det golf turisme pakken.
Ta kontakt med vår booking ansvarlig på 98902989 eller på e-post booking@preikestolengolf.no

Sesongtilbud

Vintrene er harde i Norge og det er da ikke lagt opp til golf i disser periodene. Men vi har innvendige putting områder, golfsimulatorer og til og med innendørs driving ranges. Så selv om været er dårlig og/eller snøen ligger over golfbane så kan vi tilby en god golfløsning til alle golf interessert, uavhengig av sesong.

Ønsker du å vite mer om våre sesongtilbud så kan du følge med Facebook siden vår preikestolen golf eller melde deg på nyhetsbrevet vår. Da får du alle nyhetene og spesialtilbudene rett i innboksen.

Generelle henvendelser

Vi er flinke til å skreddersy løsninger for store eller små grupper. Vi har mye informasjon om området så vi kan hjelpe deg å planlegge din perfekte ferie.

Hvis du vil vite mer eller har andre spørsmål, ta kontakt med oss så hjelp vi gjerne.

Ta kontakt på:
kundestøtte@preikestolengolf.no